fbpx
Din gratis guide er på vei til din innboks!
INTERESSERT I Å HØRE MER?

Gi oss 30 minutter og vi viser deg…

Den enkleste måten for nettbutikken din å vokse på, samtidig som du unngår å kaste bort penger på feil kanaler.

Book en gratis 30-minutters strategisamtale og få fart på salgene i din nettbutikk i dag!

Noen kloke ord til deg, du som driver en nettbutikk

Vi vet at det å drive netthandel kan være en utfordring når man prøver å opparbeide seg et etablert merkenavn, generere nok salg og samtidig skape lojale kunder.

Men det betyr ikke at det er umulig!

Når du har en godt planlagt strategi som dekker kjernen av markedsføringsprinsippene som brukes i den digitale tiden vi er i, kan merkevaren din vokse og du før du vet ordet av det konkurrerer du blant de store nettbutikkene. 

Her har det vist seg at det kun er de beste markedsstrategiene som klarer seg.

Vil du vite hvordan du skal vokse de neste 3 årene?

La oss ta en prat, eller enda bedre; et gratis og uforpliktende strategimøte!

Hvorfor gjør vi dette gratis lurer du kanskje på? Vel, før vi starter et samarbeid eller til og med tilbyr en tjeneste, må vi se om vi er en god match og har de samme ambisjonene.

Hvis vi er det, og du er enig, kan vi starte med å sette strategiplanen deres til live.

Uansett vil du sitte igjen med masse gode innspill om hvilke markedsføringskanaler som burde brukes til din nettbutikk.

Hvis du er interessert i å gjennomføre denne strategisamtalen, der vi setter sammen en skreddersydd strategi for DIN nettbutikk, klikker du bare på knappen nedenfor!

Se på det på denne måten; det er ikke så mye du kan tape på dette tilbudet.

Se selv hva våre kunder sier om oss

En liten smakebit av hva du kan forvente av din gratis 30-minutters strategisamtale...

80% av nettbutikker vil aldri vokse uten å få den rette hjelpen!

Dessverre vil 80% av bedriftene aldri komme seg så langt at de vil bli eldre enn tre år. Det er ikke nødvendigvis deres feil, det kan være gale valg og feil fokus på hva som får en bedrift til å vokse. Men, det behøver ikke være slik for deg.

Vi kan vise deg nøyaktig hva vi gjorde for å generere tilbakevendende kunder for våre egne kunder som nå nyter det å ha vekst måned for måned, ved å bruke de samme strategiene. Reserver en strategisamtale i dag for å se hvordan du kan oppnå samme resultater, og kanskje enda bedre: klare det mye raskere enn du noen gang trodde var mulig.

Spar deg selv år med kostbar prøving og feiling ved å bruke vår strategi til å øke salgene til din nettbutikk

Hvorfor kaste bort tid og penger med å prøve å finne ut av ting selv? Du kan spare denne tiden og få et mye bedre resultat når du får ekspertråd og bruker våre strategier for å øke salgene. Se på det som en snarvei som hver måned gir deg nye kunder, vekst i inntekter og kjøp, lojale engasjerende kunder og generelt en vellykket bedrift.

Er du klar? Book din gratis strategisamtale mens det fremdeles er ledig!

VÅR SOLIDE 100%-LEVRINGSGARANTI

For de vi mener vi kan hjelpe, garanterer vi alltid bedre resultater i løpet av de første 90 dagene! Derfor, når du inngår et samarbeid med oss i Media Access kan du investere pengene dine vel viten om at du alltid er sikret av vår solide leveringsgaranti. I det tilfelle vi ikke skulle levere bedre resultater innen 90 dager, så refunderer vi hele vårt arbeidshonorar. *

Book din helt uforpliktende og GRATIS 30-minutters strategisamtale (til en verdi av 5.995,-)

Under denne uforpliktende samtalen vil en av våre senior rådgivere se på din spesifikke situasjon og hvordan vi kan hjelpe deg med å øke salgene på kortest mulig tid.
 

Her er hva du vil lære under din GRATIS strategisamtale…

Dette er et tilbud KUN ment for de som er seriøse angående nettbutikken sin og ønsker å motta gode råd og veiledning. Det er derfor begrenset med ledige tider, så fyll inn informasjonen under for å unngå skuffelse.