fbpx
Finn ut om annonseringen din fungerer optimalt:

KOM I GANG OG FÅ EN GRATIS HELSESJEKK AV DIN GOOGLE ADS KAMPANJE

Vi tar en gjennomgang av kontoens struktur, oppsett, tekster og søkeord. I tillegg vil vi presentere anbefalte endringer, tips og forbedringspotensiale. Dere står såklart fritt til å fortsette driften selv etter en slik analyse, eller se på mulighetene til å la oss gjøre jobben.

Hvorfor burde du utnytte deg av dette tilbudet?

Vi i Media Access har utført over 3000 analyser av Google Ads kontoer på kryss og tvers av både bransjer og størrelser. Vi ser at det er en rekke feil og mangler som går igjen i kontoene, enten det er satt opp på egenhånd eller via et byrå.

En Google Ads konto er et viktig verktøy for bedriften din, og den fortjener omsorg, slik at den fungerer best mulig. Husk at både Google og kundene dine er dynamiske vesen, så annonseringen bør heller ikke være statisk.

Derfor tilbyr vi, som en sertifisert Google Partner, å utføre en helt uforpliktende og kostnadsfri analyse av den detaljerte strukturen i oppsettet dere har i Google Ads.

Dette er en fin mulighet for deg til å se hvilke endringer som kan gjøres for å blant annet senke driftskostnadene (klikkprisen), minimere irrelevant trafikk, samt øke synlighet blant potensielle kunder.

Jeg kan nesten garantere deg at dere har et stort forbedringspotensiale!

Etter analysen er gjennomført får dere en skriftlig tilstandsrapport etterfulgt av en telefonsamtale (en dag som passer deg) med litt mer spesifisert informasjon om hvilke endringer dere kan gjøre for å optimalisere kontoen deres – forhåpentligvis lærer dere også en ting eller to, og får et nytt syn på deres markedsføring!

Hvis du er interessert i å få en slik analyse klikker du bare på knappen nedenfor!

Til syvende og sist, så er det ikke så mye du kan tape på dette tilbudet …

Hva inneholder en analyse?